Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
I'm In Love With.......
Thursday, 14 March 2013 | 06:28 | 0 weird people
Assalamualaikum & hi!

Macam yang korang baca, tajuk post aku harini I'm In Love With.... Makanya, tu lah tajuk post aku harini. Kahkahkah, apa-ke-bende yang aku mengarut cakap berbelit-belit ni! Kfine, memang aku tengah in love ni, tapi bukan dengan "someone" tapi dengan "SOMETHING". Aku tengah in love dengan beg baru aku. Hahaha, poyosssss -.- Serious, aku suka gila beg ni! Nak tengok? Meh meh meh!!


Aku suka beg ni! Sebab apa? Sebab apa? Sebab apa?!! Sebabbbb.... warna pink. Pink is my favourite colour. Lagi satu, sebab dia ada gambar girl tu. Comel je. Pada aku lah. Yana, my twins pun suka. Tapi masa aku beli ni, dia tak follow, kalau tak memang kedai tu untung lah. Sebab apa? Sebab dua gadis comel plus cun beli kat kedai dia. Hahaha, perasan k perasan. Please jangan bash I. 




Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here