Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Macam-Macam. Eh?
Wednesday, 20 February 2013 | 05:30 | 0 weird people

Assalamualaikum salam diberi. Ucapan hai saya beri!

Sesaat kau datang, sesaat kau hilang. Kemunculan dirimu, penuh misteri. Yoooooo, lagu Sesaat Kau Datang. Lirik lagu ni ada kaitan dengan apa yang aku nak cerita ni. Guys, you know what! My ulcer come back! Aku nak cerita pasal ulcer aku yang suka datang dan pergi dari mulut aku. Bhaha -.- Jap jap, kalau taktau apa tu ulcer, ulcer ni ada orang panggil mata ikan. Maybe sebab dia ala-ala bulat macam mata ikan kot xD Kalau taktau jugak camne rupa dia, search google. Tapi baik takpayah kot. Sebab ada orang kan geli.

"Sesaat kau datang, Sesaat kau hilang" Ulcer ni kejap datang then tup tup hilang. Lega. Then dia datang balik. Setiap bulan aku kena woooo. Siapa tak tension -.- "Kemunculan dirimu, penuh misteri" Haha, ayat ni aku taktau nak tulis camne. Faham-faham sendiri ye *peace* Sekarang pun tengah ada ulcer ni. Mama cakap, aku dari baby lagi ada kena benda macam ulcer dari mulut ni. Makanya, sampai sekarang lah kena. Sabar Anis sabar.

Dah pasal ulcer, kita cerita benda lain pulak. Act, aku baru siap edit blog ni. Rasa berseri seri pulak. Haha. Skin & header from Izyan, thanks :) Sebelum post ni, aku ada satu lagi post tau, tajuk dia "My Bff Pindah Sekolah" Cuba korang cari. Mesti tak jumpa punya! Aku terpadam ;( Sedih gila kot. Aku delete post-post yang tak penting then terdelete post tu. Masa tu tak perasan pun. Then, aku view blog. Tiba-tiba tengok dah takda post tu. Terlopong kejap. Hmm, Atie, kalau kau baca post ni, sorry tau. Aku terpadam post untuk kau tu ;(

Kbye *lambai tangan*


Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here