Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
A post
Saturday, 4 August 2012 | 02:05 | 0 weird people
Now, i'm addicted in pink colour damn much!

Assalamuaalaikum.
Dah berkurun saya tak update. Seriously, idea kering kontang trang tang tang. Sibuk sangat menelaah buku-bukuan sampai takda idea nak update blog *konon* Hehe. 

So korang puasa camne? Puasa penuh ke idokk? Tak penuh? Heish, mestilah tak penuh, belum habis puasa lagi ni ha. Mana tau puasa penuh ke tak kan :) Orang kalau puasa, kurus. Tpi saya makin gemuk adalah. Read my conversation with ayah:

Ayah: Ayah tengok anak ayah ni makin tembam lah pulak.
Saya: Kan kan? Semua ni salah mama *sad face.jpg*
Ayah: Lah, kenapa mama pulak?
Saya: Yelah, mama masak lauk sedap sedap sapa suruh. Mestilah akak makan banyak *senyum kambing*
Ayah: Isteri ayah masak memang sedap.
Saya: Isteri ayah mama akak jugak. 
Ayah: *ketawa*
Done read our conversation? See, ayah saya sedar saya dah makin tembam. Member saya pun sedar. Sedih woo sedih! Mama saya cakap takpe badan berisi, nnti dah kerja apa semua tu, kering jugak. Huhu.

Trial and trial and trial and trial. Huwaaaa, khamis ni trial PMR. Kecut woo kecut. Alhamdulillah, saya dah baca buku. Tapi perasaan takut ada jugak. Trial ni penting. Dan trial ni susah, calon pmr tahun lepas ramai yg cakap trial susah. Takut takut takut :( Guys, pray for me ya. I want to do the best for my parents :)



Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here