Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Saya berubah ke?
Wednesday, 2 May 2012 | 08:37 | 0 weird people


Assalamualaikum.
Dah lama dah saya tak update ni. Seriously, memang takde idea langsung nak meng-update-nya. Lagipun saya busy dengan folio Sj, Geo & kerja sekolah banyak sangat. Ya Ampun :'/ Dah lah setiap hari balik lewat. Takpe, korban untuk tahun ni je. Ok, back to the topic! Act, minggu lepas saya demam teruk. Tak datang sekolah dua hari. Datang sekolah pun masih tak sihat lagi. Maklum lah kan, orang demam kan tak banyak cakap semua tu. Badan saya pun lemah sangat. Macam ni kisahnya, tadi ada kawan saya tegur, dia cakap saya dah berubah. K, pelik gila saya jadinya. Ni ada dialognya, bacalah:



Erna: Anis, kenapa sekarang kau dah lain ea?
Anis: Lain apanya? *blur gila*
Erna: Ye lah, semenjak kau demam haritu, kau dah tak macam dulu. Dulu perangai kau gila gila. Lagi gila dari Ardiana.
Ardiana: Hah? Apa apa? Asal tiba tiba kau sebut nama aku? *pandang Erna*
Anis: Perangai Anis dah lain ke? *sambil pandang Fiqah*
Fiqah: Ye ye. *sambil angguk macam burung belatuk* hihi.
Erna: Dulu kau menari depan kelas masa cikgu takda bagai. Sekarang ni kau diam je. Lain doe.
Anis: *terlopong * Takde lah, aku okay je. Nanti aku dah sihat, aku okay la. *senyum sambil ambil beg then terus balik*


Macam tu lah dialognya. Saya taktau pulak kawan saya sedar perubahan saya tu. Act, saya tak sedar langsung. Hihi. Yang menari nari tu bukan selalu saya buat k. Time kegilaan melanda tu, saya menari lah dengan Ardiana tu. Hahahah. Nasib baik kelas saya semua perempuan. Kalau tak takdenya saya nak buat :D Okay, byeee.

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here