Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Its About Today!
Tuesday, 22 May 2012 | 05:21 | 4 weird people

Assalamualaikum dan hai.
Today is my birthday, today is my birthday. Lalalala. Hahaha, gila sebentar bersama kitkat. K, stop it! Hehe, harini birthday saya :) Firstly, thanks kepada parents saya sebab wish and bagi saya hadiah. Thanks a lot, mama and ayah! Secondly, nak ucap terima kasih pade facebooker yang wish saya kat facebook tu. Thanks a lot! Third, nak ucap terima kasih pada kawan-kawan, cousin, makcik yang wish saya kat phone. Thanks a lot! *Tak sangka kawan lama aku ingat birthday aku lagi. Terharu* Lastly, thanks tau Rabiatul, sebab bagi aku hadiah tabung tu. Thanks Ieya, bagi Anis tabung jugak. Thanks a lot!
Birthday tahun ni besat sangat! Dapat celebrate dengan kawan kawan. What a speechles! This is the photo that could be taken:


  See my face. Annoying, right? *aku pakai kain kelabu*

Sebenarnya, banyak lagi gambar yang ada. Tapi tak boleh masukkan pulak. Apahal ntah --' Benci betul. Thanks korang, aku enjoy ngan korang tadi! Thanks a lot! Saya nak ucapkan 'Happy Anniversary' kepada phone saya kerana kami telah bersama selama 1 tahun. Dialah tempat saya meluahkan perasaan, tempat saya memaki hamun. Hahaha. Saat getir yang kami telah lalui bila, phone tu terjelepuk jatuh. Hahaha. Mengarut jap. Ok lah, i gtg now. Byebye.




Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here