Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Random #1
Thursday, 23 February 2012 | 04:54 | 6 weird people
Ouchh, Taylor Swift shoo cuteeee ><

Assalamualaikum,
Post untuk harini pendek je. Seriously, takde idea nak update blog. Kekosongan idea, sedihh. Haritu saya ada buat novel, hihi. Semurni Kasih tajuknya. Firstly, saya post novel saya dalam blog ni. Tapi dua hari yang lepas saya ada buat second blog, so saya letak Semurni Kasih saya tu dalam blog tu. Kepada pembaca setia novel saya, sila baca di sini. \saya ada pembaca setia ke? k, saya perasan/ Dekat sidebar saya pun ada link sinopsis  dan bab novel tu. Sila berikan tunjuk ajar ya, saya masih baru dalam penulisan ni. Terima kasih, kerjasama anda amat saya hargai.

HanisF

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here