Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Ohh Heyy.
Saturday, 11 February 2012 | 10:31 | 0 weird people

Assalamualaikum, 
Dah lama betul saya tak jengah blog saya ni. Ohh, i miss you so much, little bloggie. Do you miss me? Hihi. Saya lama tak update blog ni sebab parents saya tak bagi saya pegang broadband. That means, saya tak boleh online, blogging and others. Sedihnyaaaaa. Tapi akhirnya dapat juga saya pegang broadband ni. Tu pun hari sabtu and ahad je.

Banyak gilaa homework cikgu bagi. Tension betul. Ayooooo--' Tapi alhamdulillah, saya boleh handle lagi :) Hari isnin ni start sukantara kat sekolah. Atoto, dari isnin sampai khamis kena stay ohhh. Sampai pukul 5. Lamanya, mesti penat nanti. Balik rumah je mesti tidur then malam tu kena pergi tusyen. Kfine, macam tu lah rutin harian saya untuk tahun ni. Maklumlah, saya kan calon pmr. Byebye :*

HanisF

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here