Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
No title :D
Sunday, 18 December 2011 | 23:08 | 0 weird people


Assalamualaikum, 
Whoaaa, cuti dah nak habis dah kan? Seriouslyyyy, cuak gila tahun depan. Sebab apa? Sebab tahun depan Anis calon PMR. Ayoyoyo --' Anis tak ready satu hape lagi ni. My dad dah warning awal awal, tahun depan, no facebook, no blog, no broadband. Aduhhh, ni yang rasa nak nangis ni :'( Dah lah Anis takboleh hidup tanpa broadband, facebook and others. Tapi takpe takpe, Anis akan cuba untuk hidup tanpa benda alah tu xD Huhu . 

Atoto, berat badan Anis naik mendadak ohh cuti ni. Mana taknya, makan je kerjanyaa time cuti ni . Memanglah berat tu naik :'/ Kalau tinggi takpe laa, tapi berat tuu. Aduhh, gemuk lah saya nanti :'( Aktiviti harian Anis masa cuti ialah: Tidur - online - makan - tidur - online - makan - tidur - online - makan. Hee, berulang ulang jee :D Okayy laa, byebye :*

HanisF 



Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here