Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Holiday :)
Friday, 16 December 2011 | 07:43 | 0 weird people
Assalamualaikum, 
Cuti sch ni korang pergi mana je? Mesti pergi melancong dengan family kan? Ada yang pergi luar negara, dalam negara dan yang sewaktu dengannya xD Cuti sch tahun ni memnag sangat membosankan bagi saya. Sebab , saya terperap kat rumah jee --' Ayoyo, bosan bosan :'/ Akhirnya, ayah saya pun ajak kami sekeluarga pergi makan angin. Atoto, happy :)

Rabu, 14 Disember 2011 - Dalam pukul lapan lebih, kitaorang bertolak ke Gambang, Kuantan. Destinasi pertama. Kitaorang pergi sana sebab adik saya nak sangat pergi Gambang Waterpark kot. Ayoyo , lupa pulak nama tempatnya. Nanti kalau saya dah ingat saya betulkan ye. Hihi.

Dalam pukul sepuluh lebih, kitaorang pun telah selamat sampai disana. Phewww, best doe kat sana. Best teramat amat sangat ohh. Lepas dah puas main air dalam pukul dua empat belas, kami pun bersiap siap untuk meneruskan perjalanan ke Kemaman, Terengganu. Kat Kemaman, saya stay dekat rumah adik mak saya untuk beberapa har . Ni gambar yang sempat kami snap kat sana :)

My Lovely familyy :*


Khamis, 15 Disember 2011 - Hari khamis tu tak pergi mana mana pun. Petang tu, kitaorang pergi Mesra Mall. Besar jugak lah mall tu. Saya and cousin saya, round round dalam Mesra Mall tuu. Then, pergi jumpa cousin ayah saya kat Kerteh. Lepas tu, terus balik rumah adik mak saya :>

Jumaat, 16 Disember 2011 - Dalam pukul lapan lebih, kami bertolak dari Kemaman. Nak balik Segamat ohhh :) Dalam pukul duabelas lebih, kami telah selamat sampai di Segamat. Alhamdulillah :)


Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here