Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Saya rajin :'/
Monday, 14 November 2011 | 00:08 | 0 weird people
 

Assalamualaikum, 
Jyeaahhh! Sangat penat ohh harini. Pergi sekolah tadi bukan belajar pun, cikgu pun tak masuk kelas. Baik aku takpayah pergi sekolah je. Seriously buang masa --'  Ye laa kan, masuk kelas je bergosip. Menambah kan dosa sayaa je :/ So aku buat keputusan untuk tolong cikguu \cehhhh , bajet rajin ni/ Hahaha. Aku and kawan kawan aku kemas library. Dari pagi sampai balik. Fuhhh, rajin kann? Mwehehe :> Esok nak tolong lagi. Okay lah kan, daripada bergosip, mengumpat kat kelas tu. 

Okayyy , byee tc <3

HanisF 

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here