Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
07 November 2011
Monday, 7 November 2011 | 04:36 | 0 weird people
Assalamualaikum, 
Whoaaa, penat nyaa harini :'/ Dalam pukul 2 tadi family and family cousin aku semua tu gerak pergi Air Panas Tenang, Segamat Johor. Aku tak mandi laa, air tu panas gilaaa wooooo :/ Lagipun aku tak bawak baju so takpayah mandi laa kan. Aku rendam kaki je . Gila panas air tuuu, taktahan aku jadinyaa --' Cousin aku semua tu boleh jalan jalan lagi dalam kolam air panas tu . Fuhhh , badan dorang kebal agaknya. Aku tabik spring leww kat dorang. Hoho ^^

Lepas aku dah puas rendam kaki aku, perut aku pun nyanyi lagu rock --' Aku cakap dengan ayah aku - 'Ayah , jom pergi makan' Then ayah aku cakap - 'Orang lain yang mandi dia pulak yang lapar, pelik anak aku ni' Pastu aku pun tersengih sengih. Mwehehehe :> Dekat pukul 530 kitaorang pun balik rumah. Sebelum tu pergi makan dulu lewwww :P After that singgah rumah nenek aku, then pukul 745 baru sampai rumahh . Fuhhh, kepenatan terlampau ni. Apa apa pun, i still enjoy this dayy :D Kayy, nak rehatkan diri dulu. Byeee <3

HanisF 

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here