Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
TAGGED !
Monday, 31 October 2011 | 07:57 | 0 weird people
Assalamualaikum, 
Lama aku tak update kan? Fuhhh, busy gilaa woooo :D Hihi. Ni pun post sebab aku telah di-tagged oleh Asma Zulaikha kesayangan sayaaa tuu.Okayy, nak jawab soalan dia ni :D

Soalan drpd Asma

1. Ada bf tak? Kalau ada bagi name penuh dan name fb #muahaha
   - Tak ada :') Single buat masa ni. Hoho ^^

2. Korang setia atau curang 
   - Setia pada yang satu. Hihi :D

3. Kalau korang kena game, ape korang akan buat?
   - Pasrah, buatpe nak menangis disebabkan laki tu? Buang masa je :/

4. Korang benci aku tak? meluat ke? menyampah ke?
   - Anis sayang Asma sangat sangat ohh <3

5. Apa benda yang korang nak sangat dalam dunia nih . SATU JER TAK BOLEH LEBIH !
   - Nak membalas jasa orang tua saya :)

6. Artis mane yang korang teringin nak jumpa?
   - Taylor Swift. Hihih ;)

7. Menyanyi dgn Menari mana lagi best?
   - Menyanyi ohhhh. Layan perasaan :D

8. Lagu apa yang korang minat?
   - What You Waiting For

9. Siapa lagi hebat? Lelaki atau Perempuan? Nyatakan sebabnya
   - Perempuan sebab perempuan yang lahirkan zuriat. Besar pengorbanannya tuu :')

10. Kalau ada orang nak layan blue dgn korang, ape agaknya korang nak buat?
   - Takkan layan orang tu. Buat dosa saja :/

11. Korang pakai hp ape?
  - Nokia C3 :)
HanisF 



Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here