Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
15 October 2011
Saturday, 15 October 2011 | 07:01 | 0 weird people


Assalamualaikum, 
Harini ingatkan nak duduk duduk kat rumah ja, tapi ayah aku ajak kitaorang satu family pergi Batu Pahat, Johor. Jalan jalan katanya. Kami bertolak dalam pukul 1030 then berhenti kat Ayer Hitam kejap. Makan kat Marrybrown then pergi tengok barang kejap. Lepastu terus gerak ke Batu Pahat Mall . Dalam pukul 12 or 1 lebih kot kitaorang sampai sana. Sampai2 je terus cari parking.


Masuk je mall tu, terus je nampak restoran. Aduhhh --' ni yang lemah ni. Terasa lapar pulok, hihi :D Tapi aku batalkan niat aku yang suci tuu. Kami pun round round satu mall tu. Yeahhh ! Akhirnya aku dapat jugak apa yang aku nak. Dapat juga aku beli shawl. Yeahh , sekarang ni aku memang gila shawl. Semua shawl aku nak beli. Tamakkan kiteww ni? Aku pun ada beli rantai owl jugak. Hee , suka suka :) Dalam pukul 330, kami bertolak balik ke rumahku syurgaku :'D


HanisF 

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here