Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Akhirnya :')
Saturday, 8 October 2011 | 02:06 | 0 weird people

Assalamualaikum, 
Akhirnya siap jugak Anis edit blog member Anis nii, Aina. Nervous kot nak tunggu reaksi dia bila tengok blog dia yang telah siap Anis edit tuu.Gementar siot. Maklumlah first time edit blog orang drpd awal. Mula mula tu takut jugak kalau kalau dia tak suka ke. Mane lah tau kan :/ Citarasa orang taksama kan? 

Tapi bila dia cakap cantik, fuhhh lega den :') Hikhik. Maklumlah kan, Anis ni bukannya pandai sangat edit blog. Edit blog sendiri pun belum expert, dah gatal gatal nak edit blog orang kan? Tapi dah dia suruh, Anis cubalah buat yang terbaik. Akhirnya selesai jugak edit blog Aina tuu. Alhamdulillah :)

HanisF 

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here