Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
My Beloved Friend ♥
Thursday, 6 October 2011 | 08:42 | 0 weird people
Assalamualaikum, 
Harini Anis nak cerite tentang seseorang yang amat Anis sayangi nii . Her name , Nur Syafiza . Anis kenal dia kat faceboo . Dia baik sangat ta . Tak rugi kenal dengan Fieyza ni tauu. Happy sangat dapat kenal dengan dia :D Tadi dia ade tulis pasal Anis kat blog dia tau. Ya Allah! Terharu saya tauu. Rasa macam nak nangis jee. Hee ;) Ehh , mesti korang taksabar sabar nak tengok gambar kawan Anis yang doubletriple comel  tu kann. Kayy, tengok ni :

Ini Fieyza . Cute kan dia ?

Itulah Nur Syafiza :) Comel kan ? Siapa tak cakap comel nanti Anis sepak kangg. Huhu :D 
  
Sayang, i harap :

1 . You will be friends forever and ever <3
2 . You happy dengan boyf you kayy <3
3 . You belajar bersungguh sungguh <3
4 . You jaga diri elok elok <3
5 . You success in PMR next year <3

#Lastly , I nak sangat meet you. Hang out sama sama. Mesti you comel kan. Taksabar nak tunggu saat tu. Iloveyouveryverymuch biy. Don't forget me kayy. Muahh :*

HanisF 

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here