Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Be strong, sayang!
Thursday, 29 September 2011 | 05:30 | 0 weird people
Assalamualaikum, 
Lama kan Anis tak update blog kesayangan Anis nii. Haritu ayah Anis tak bayar broadband, harini baru bayar. woohoooo, happy gila kot. Akhirnya dapat juga saya online and update blog nii.

Okayy, tadi bila tau je ayah Anis dah bayar broadband, terus je on lappy and serve internet. First, buka facebook, then sign in blog nii. After that, anis terus baca satu post kaka Anis yang sorang nii. Seriously , post dia memang sedih gila kali nii . Dia cerita pasal dia and her boyf . Sedih gila Anis baca tauu . Kesian kaka Anis ni. Dah lama diaorang coup, tapi tak sangka relationship hubungan diaorang boleh jadi macam ni. Anis kesian kat dia. Mesti dia sangat sedih kan? Kesian sangat sangat sangat dohhhh :(

For you sayang :
Kaka, adik harap hubungan kaka dengan boyf kaka kembali pulih. Jangan putus ya . Pertahankan relationship korang tau . Adik taknak kaka sedih sedih lagi. Taksuka tau tak . Kaka mesti kuat dan tabah. Adik sayang sangat sangat kat kaka. Adik harap relationship kaka and dia kembali pulih ya :) You must be strong kayyy. Iloveyouveryverymuch :* I will always with you kayy. Don't worry :)

HanisF 

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here