Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Annur's Birthday :P
Wednesday, 14 September 2011 | 08:57 | 0 weird people
 


Assalamualaikum, 
Dah lama kot anis tak update blog anis ni. Sangat busy lah kawan kawankuu. Folio melambak belum siap lagi. Ehhh chop chop! Actually, harini anis nak cerita pasal bestie anis yang sorang nii. Her name is Annur Fatihah.

Semalam, 13 September birthday dia . Anis ingat semalam nak update pasal nenek ni lah , tapi terbusy pulokk. Hikhik :P Nasib baik harini sempat nak update pasal diaa.Okay okay, Anis ade ucapan sikit untuk diaa.

For you babe :
Happy birthday an! Semalam cukup umur kau empat belas tahun kan nenek? Tak sangka oh kau sudah tua. Hoho :D Semoga panjang umur and murah rezeki ye. Kau dah makin tua jangan macam kanak kanak ribena lagi yee :) And, best tak lagu yang aku nyanyi kat kau semalm? Huhu. Aku sayang kau lah gilaa! Harap dapat jadi bestie kau sampai bebile :)

HanisF 


Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here


Blog Archieve
Past moment


Credit
Big thanks tu them


Blogskin : SHAAA
Re-edit : Izyan
Tutorial : Izyan, Afiqah Junizan, Izzat Azhar