Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Busy week
Wednesday, 7 September 2011 | 07:06 | 0 weird people
Assalamualaikum, 
Dah lama kan aku tak post entry kat sini. Busy lah sayang oii. Sekarang pun busy lagi ni . Dah lah folio yang cikgu bagi tu aku tak siapkan lagi . Dua folio tu . Malas betul saya nak buat tau . Haishhh --' . Suke betul cikgu ni menyusahkan aku. Suruh lah hantar bulan depan ke tahun depan ke. Kan senang tuu. Baru lah tenang sikit jiwa aku. Dah lah folio sivik tu aku tak siapkan lagi. Memang kene marah lah aku nanti. Takpe lah , aku reda. Huhu. Okay lah, aku nak buat folio tu kejap. Kalau aku membebel kat sini, sampai esok pun tak habis :) Okayy lah, boiboi :*

HanisF 

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here


Blog Archieve
Past moment


Credit
Big thanks tu them


Blogskin : SHAAA
Re-edit : Izyan
Tutorial : Izyan, Afiqah Junizan, Izzat Azhar