Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Nur Izzatul Izwani :)
Sunday, 28 August 2011 | 03:43 | 0 weird people

Assalamualaikum, 
Harini Anis nak cerita pasal seorang budak comel nii. Nampak tak picture double triple cute tuu? Kalau taknampak, pergi buat cermin mata cepat cepat tau. Hikhik. Ni lha budak comel tuu. Nama dia Nur Izzatul Izwani. Sweet kan nama dia. Macam tuan dia jugak.

Umur dia empat belas tahun. Same macam Anis lah. Dia ni baik sangat sangat sangat tauu. Tak terhingga kebaikkannya :D Tak sombong pun . Anis kenal dia dekat mukabuku je. Tapi tak sangka pulak boleh rapat dengan budak comel nii :) Best doe dapat kawan dengan dia. Terbaikkk.

For you :
Sayang, i happy sangat dapat jadi kawan you. You are the best biyy. I harap sangat dapat jumpa you. Boleh jalan jalan sama sama kan? Mesti bestt. Lastly, iloveyousomuch darla. Takecareofyourself okayy. Muahhh :*

HanisF 


Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here


Blog Archieve
Past moment


Credit
Big thanks tu them


Blogskin : SHAAA
Re-edit : Izyan
Tutorial : Izyan, Afiqah Junizan, Izzat Azhar