Life Scene Boss Facebook Twitter Follow Dashboard
Bloggie baru :)
Wednesday, 24 August 2011 | 06:46 | 0 weird people
Assalamualaikum,

Nama aku Hanis Farhana Binti Ismail. You can call me Anis and whatever you want :') Umur aku empat belas tahun #tak terlalu muda and tak terlalu tua, sedang sedang je. Blog ni aku baru buat. Act ni bukan lah first bloggie aku. Ni boleh dikira second blog aku lah. Blog aku yang first aku tu dah kene virus lah pulak. Sakit hati betul. So aku buat keputusan untuk buat blog baru #chewahh, ayat aku tak boleh bla tu :P And, blog aku ni pun takde lah secantik, sehandsome blog korang. Sebab blog ni pun tengah dalam renovation okayy :) Okay lah , sampai sini je kayy. Aku nak edit blog ni lagi. Boiboi :D


HanisF 

Welcome to my blog
Welcome people

Salam & Hai, saya Hanis. Siapa dia? Dia empunya blog. Selamat datang ke dunianya yang penuh misteri. Dunia yang penuh dengan orang yang menyayangi & disayanginya. Selamat datang. Sila ketuk pintu, bukak kasut. Ok, dah boleh masuk. Jangan lupa bagi salam, baca Bismillah.
Chatbox here
Leave your footprint here

No harsh words.
Anonymous not allowerd here


Blog Archieve
Past moment


Credit
Big thanks tu them


Blogskin : SHAAA
Re-edit : Izyan
Tutorial : Izyan, Afiqah Junizan, Izzat Azhar